Streaming

Vi produserer video fra dine konferanser, frokostmøter, foredrag, debatt, kurs m.m.!

Merverdi fra ditt arrangement!
Når du bruker tid og penger på å arrangere konferanser og foredrag bør du benytte deg av muligheten til å publisere dette på nettet! Gjør ditt arrangement tilgjengelig for alle!

Live eller opptak? Eller begge deler?
Vi kan sende LIVE eller gjøre opptak av dine foredrag. Dine videoer kan legges inn på ditt firmas nettside og spilles av der.

Vi får med alt!
Bildet som vises på lerret i salen vises også i videoen, sammen med foredragsholder. Videovinduet er altså to-delt:
– en halvpart er det som vises på lerrettet i salen
– en halvpart er bilde av fordragsholderen.

Vi bruker 2 kameraer + Powerpointbildet. Her er en smakebit fra et frokostmøte:

Dette gjør at alt som skjer på lerrettet kommer med på videoen. I andre løsninger må du laste opp powerpointbildene på forhånd og synkronisere disse mot videoen. Hos oss er ikke dette nødvending!

Bruk eget utstyr
Mange bruker fortsatt Powerpoint, men stadig flere bruker andre programmer og systemer. Hos oss er det ikke noe problem! Foredragsholderne kan komme med sitt utstyr og uansett om det er en laptop, ipad, video, visning av nettsider på internett eller demoer av alle slag: Vi får det med oss!

Gratis lagring av videoer
Våre kunder bruker stort sett gratistjenesten youtube eller facebook som publiseringskanal for  videoer. Vi har også samarbeidsavtaler med andre streamingserverfirmaer, dersom du ønsker en egen løsning for ditt firma.

Din grafiske identitet
Dine videoer får ditt firmas identitet! Vi legger inn grafiske elementer som gir videoen ditt firmas “stempel” samtidig som det gir videoen profesjonalitet.

Kvalitet!
Vi står for kvalitet! Fotograf har over 10 års erfaring fra NRK og har mange års erfaring fra konferansefilming.